مهمان خندوانه|خندوانه 17 بهمن 95|مهمان خندوانه 17 بهمن کیست|مهمان امشب خندوانه یکشنبه 17 بهمن

مهمان خندوانه 17 بهمن 95 کیست

نام برنامه : خندوانه
کارگردان : رامبد جوان
ساعت پخش:ساعت 11 شب
خلاصه داستان : فصل چهارم برنامه خندوانه نام برنامه‌ای تلویزیونی شاد و پرمخاطب با اجرای رامبد جوان است که در هر قسمت با چهره‌های شناخته شده دنیای سینما، تلویزیون، ورزش، سیاست و … در مورد خنده و شادی گفتگو می‌کند.در این برنامه از بخشی اختصاصا به جناب خان دارد و بخشی هم هنرمندان به اجرای استندآپ میپردازند.

دانلود خندوانه یکشنبه 17 بهمن 95|خندوانه محمدرضا سرشار

--------------------معرفی مهمان--------------------

محمدرضا سرشار مشهور به رضا رهگذر، نویسنده و پژوهشگر و منتقد ادبی و گوینده رادیو امشب مهمان خندوانه خواهد بود.

Image result for ‫محمدرضا سرشار‬‎

دکتر محمدرضا سرشار مشهور به رضا رهگذر، نویسنده و پژوهشگر و منتقد ادبی و گوینده برنامه ی رادیویی قصه ظهر جمعه است.
او در سال ۱۳۳۲ کازرون [۲] متولد شد. اما بیش از شش سال از سالهای اولیه کودی را در این شهر سپری نکرد. او پس از اخذ دو دیپلم فنی و ریاضی و طی دورهٔ سربازی در کسوت سرباز معلم (سپاهی دانش) در سال ۱۳۵۴، با رتبه دوم در رشتهٔ مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران مشغول به تحصیل شد اما به خاطر علاقه‌ای که به نویسندگی داشت موجب شد تا وارد عرصهٔ هنر شود و در سال ۱۳۵۹ در شیراز ازدواج کرد. در سال 1385 از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان و نویستدگان مستقر در وزارت ارشاد، که متشکل از نمایندگان سه وزارتخانه و اشخاص حقیقی منصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است برای مجموعه فعالیتهای ادبی سرشار، به وی گواهینامه درجه یک هنری داده شد که معادل مدرک تحصیلی دکتری محسوب می شود. همچنین در پیامی از رهبر انقلاب اسلامی ایران، برای مراسم بزرگداشت او در سال 1385 -که مشترکا توسط صدا و سیما و جشنواره داستانهای قرآنی، پیامبران و ائمه (ع) - برگزار شد آمده است: «آقای سرشار حق بزرگی بر ادبیات انقلاب دارند.»

فعالیت ادبی

نخستین آثار قلمی سرشار (رهگذر) در سال ۱۳۵۲، در یکی از مجلات هفتگی ادبی، و اولین کتابش در سال ۱۳۵۵ به چاپ رسید. در مجموع، چهار عنوان کتاب و چند داستان کوتاه از سرشار، در دوران پیش از انقلاب متشر شد.

سرشار فعالیت سیاسی در دوران سلطنت دودمان پهلوی را با داستان‌های خود پی می‌گرفت. با وجود این، در دوران اوج گیری انقلاب ۵۷، در اواخر دوره صدارت تیمسار ازهاری دستگیر و اوایل نخست وزیری شاهپور بختیار، همراه با خیل زندانیان سیاسی کشور، آزاد شد.

در دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال۵۷، حدود 140 عنوان کتاب دیگر از وی، در قالب داستان، پژوهش، نقد و مباحث نظری ادبی، به شکل تالیف یا ترجمه، و تعدادی نیز (مانند سه شماره گاهنامه داستان، هفت مجلد قصه های انقلاب، دو مجلد «سه شنبه های دوست داشتنی» و ...)به صورت گردآوری و ویرایش غلیظ، برای کودکان و نوجوانان و بزرگسالان منتشر شد.

آثار

آثار سرشار تاکنون، دست کم 36 جایزه را در سطح کشور به خود اختصاص داده و برخی از آنها، در داخل و خارج کشور، به زبانهای عربی، ترکی استانبولی، ترکمنی، روسی، انگلیسی و اردو، ترجمه شده‌است. نشریه بین المللی who is who، در سال ۱۳۷۳، نام وی را به عنوان یکی از مشاهیر فرهنگ ایران به ثبت رساند.

افزون بر این آثار، از سرشار دهها مقاله، نقد و مصاحبه‌های تخصصی، در مطبوعات مختلف کشور به چاپ رسیده که هنوز مجالی برای تدوین آنها به صورت کتاب به دست نیاورده، اما ۴ عنوان کتاب جدید او، در دست چاپ است.

معلمی، چند سال تدریس در دانشگاه تهران و دانشگاه امام صادق (ع)، چند سال مدیری گروه آینده سازان و سردبیری هم‌زمان سه برنامه رادیویی بچه های انقلاب، خردسالان و قصه ظهر جمعه، ۲۴ سال گویندگی قصه ظهر جمعه، سردبیری چهار مجله ویژه کودکان و نوجوانان (دانش آموز، سوره نوجوانان، سروش نوجوان و سروش کودک)، سردبیری دو فصلنامه تخصصی ادبی قلمرو ادبیات کودکان و پژوهشنامه)، سردبیرس ماهنامه اقلیم نقد، عضویت در شورای سردبیری مجله تخصصی ادبیات داستانی، ۱۵ سال داوری کتاب سال کودک و نوچوان وزارت ارشاد، پنج سال عضویت در هیئت نظارت بر کتابهای کودکان و نوجوانان، دبیری گروه ادب و هنر دو روزنامه کیهان و جوان در سالهای 1378 و 1382-1383، مدیریت هیئت علمی گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، هفت دوره ریاست هیئت مدیره انجمن قلم ایران و یک دوره نایب رئیسی آن، دو دوره عضویت در هیئت منصفه دادگاه مطبوعات، چند سال سرپرستی واحد داستان و سپس واحد ادبیات حوزه هنری؛ عضویت در هیئت رسیدگی به تخلفات ناشران، عضویت در هیئت امنای بنیاد ادبیات داستانی، عضویت در هیئت علمی و داوری جشنواره جلال آل احمد، دبیری همزمان جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، جایزه آل احمد، کتاب فصل، دبیری و داوری جشنواره کتاب کودک و نوجوان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دهها دوره تدریس داستان و ادبیات کودک و نوجوان در کلاسهای آزاد حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع)کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، بنیاد شهید، بنیاد جانبازان و مستضعفان، انجمن قلم ایران، امور تربیتی وزارت آموزش و پرورش، دوره آموزش حین خدمت وزارت آموزش و پرورش، دوره بازآموزی زبان فارسی استادان زبان فارسی دانشگاههای هند و پاکستان، هنرجویان لبنانی در لبنان، سرپرستی گروه فیلمنامه نویسان مجموعه 91 قسمتی پویانمایی خردسالانه «بچه های ساختمان گلها» و ... از مسئولیتهای و مشغله های سرشار طی سالهای پس از انقلاب بوده‌است.

برخی سوابق کاری

  • ۲۴ سال گویندگی «قصه ظهر جمعه» شبکه سراسری رادیو و در مجموع قریب به دو سال قصه گویی در برنامه نوجوان شبکه یک سیما(آستانه)،اجرای دهها برنامه قصه گویی برای کودکان و نوجوانان در شبکه های قرآن ، دو و پنج سیما و اجرای نریشنهای چندین فیلم مستند تلویزیونی برای شبکه افق.
  • مدرس دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به مدت هفت ترم (1369- 1372)، تدریس به استادان زبان فارسی دانشگاههای هند و پاکستان (۱۳۷۶)، دانشکده تربیت معلم شهدای مکه (دو ترم)، دانشگاه امام صادق (ع) (دو ترم)، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی.
  • عضو هیئت نظارت بر کتاب‌های کودکان و نوجوانان (منتخب شورای فرهنگ عمومی) به مدت پنج سال (۱۳۷۰تا ۱۳۷۵).
  • داور «کتاب سال جمهوری اسلامی ایران» در ۱۶ دوره (۱۳۶۲ تا ۱۳۸۶).
  • سردبیر گاهنامه های تخصصی ادبی «قلمرو ادبیات کودکان» (۱۳۶۲ تا ۱۳۶۷) و پژوهشنامه (1375-1376)، ماهنامه «ادبیات داستانی» (۱۳۸۴ تا ۱۳۸۶)، ماهنامه «دانش آموز» (۱۳۵۹ و ۱۳۶۰)، دو هفته نامه «سوره نوجوانان» (۱۳۶۹ تا ۱۳۷۳) ، عضو شورای سردبیری ماهنامه «ادبیات داستانی» (۱۳۷۳ و ۱۳۷۴) و (۱۳۸۱ تا ۱۳۸6)، دبیر گروه ادب و هنر روزنامه کیهان (۱۳۷۸) و جوان (۱۳۸۲و ۱۳۸۳)؛ عضو شورای سردبیری روزنامه جوان (1383)؛ سردبیر سروش نوجوان (1382- 1383)؛ سردبیر سروش کودکان (1383)؛ سردبیر ماهنامه اقلیم نقد (1393- 1394).
  • مسئول بخش قصه حوزه هنری مرکز (۱۳6۳ تا ۱۳6۵) و نیز واحد ادبیات حوزه هنری مرکز (۱۳6۸ و ۱۳70).

مشاغل فعلی

  • عضو هیئت مؤسس و رییس هیئت مدیره «انجمن قلم ایران».